MS binnenstebuiten

Al meer dan 20 jaar wil Merck meer inzicht verwerven in MS en oplossingen aanreiken die het leven van patiënten kunnen verbeteren. We nemen en steunen ook initiatieven die een beter beeld kunnen schetsen van wat het betekent om met MS door het leven te gaan.

#MSInsideOut

Merck tracht al meer dan 20 jaar te doorgronden welke weg MS-patiënten afleggen, om inzicht te verwerven en een betekenisvolle, positieve ervaring te scheppen voor de hele MS-gemeenschap. We zijn er ons van bewust dat achter elke MS-diagnose een gezicht schuilt. En elk gezicht heeft zijn eigen verhaal en levensloop.

Volg #MSInsideOut op Twitter en LinkedIn. Patiënten en medewerkers leggen je er uit hoe de patiënteninitiatieven van Merck tot een doorgedreven inzicht van MS moeten leiden. Voor meer informatie kan je terecht bij de MS Inside Out-hub.

#myinvisibleMS


Om de Wereld MS-dag 2019 in de verf te zetten, steunden we de campagne #MyInvisibleMS van de Multiple Sclerosis International Federation (MSIF). Om de Wereld MS-dag onder de aandacht te brengen en de onzichtbare symptomen van multiple sclerose in de kijker te plaatsen, woonden MS-patiënten een creatieve workshop bij van Merck. Ze konden er de onzichtbare moeilijkheden waar ze dag na dag mee moeten leven gestalte geven. Hun kunstige creaties werden gebundeld tot de My Invisible MS Art Gallery. Die werd op Wereld MS-dag en ook daarna ingezet om mensen in 15 landen wereldwijd te sensibiliseren over de ziekte. Hier vind je de kunstwerken en bijkomende informatie.

Kevon1_1_800x800-400x450