Over Merck

Expertise inzake MS


Merck is een toonaangevend wetenschaps- en technologiebedrijf dat al in 1668 werd opgericht in het Duitse Darmstadt. Merck heeft meer dan 20 jaar ervaring in de behandeling van multiple sclerose (MS) en blijft vol overgave zoeken naar oplossingen voor de ongelenigde medische zorgbehoeften van MS-patiënten. We plaatsen de behoeften van patiënten centraal in alles wat we doen, van onze toewijding om hoogwaardige behandelingen aan te bieden tot onze sensibiliseringscampagnes rond de ziekte. We werken samen met patiënten, mantelzorgers, academici en andere leden van de MS-gemeenschap om meer inzicht te verwerven in de ziekte en bij te dragen tot de behandeling van MS.

Meer over ons onderzoek naar en expertise in MS.

 

 

Onderzoek en ontwikkeling

Als wetenschaps- en technologie-experts zien we innovatie als een cruciale stap op weg naar onze doelstelling om het leven van patiënten te veranderen.

We leggen ons toe op wetenschappelijke innovaties die een betekenisvol verschil kunnen maken in het leven van mensen, waar ook ter wereld. Sinds de oprichting van Merck, inmiddels 350 jaar geleden, verwierven we een brede ervaring in de ontdekking, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen.

Poster

Poster